Inici  >  Novel·les per a joves  >  La tercera màscara

 

Edebé, Barcelona, 2022. 232 pp.
ISBN: 978-84-683-5590-0

 

Sinopsi

Aquesta novel·la, dura i realista, és una ficció creada magistralment per l’escriptora Care Santos, però podria no ser-ho. Podria reflectir un treball periodístic d’investigació sobre un fet verídic, d’aquells que, quan sents o veus als mitjans de comunicació, et sacsegen la consciència i fan que tothom es pregunti: «Com és possible que hagi passat això?»

L'il·lustració de portada és de l'Èlia Olmedo. Podeu seguir la seva feina AQUÍ

Pàgina d'Edebé: feu click AQUÍ
 

 

 

Del llibre s'ha dit...

Per tot plegat ens trobem davant d'una obra duríssima, alhora que absolutament recomanable per no quedar-nos amb una visió superficial de fets com els que hi apareixen. I també davant una proposta molt vàlida per ser comentada en un club de lectura.

Enric Codina. Revista Faristol
 

Crec que necessitaré una estona per digerir aquesta lectura perquè, no sé com s’ho fa, però la Care Santos sempre aconsegueix remoure’t per dins. (...) La veritat és que no he pogut parar de llegir. La història m’ha atrapat des del principi i la seva essència m’ha recordat força a Mentida. No sé si enganxarà a tots els joves, doncs la trama no segueix una estructura estàndard, i cal parar atenció als detalls que es van descobrint de mica en mica, però val molt la pena fer-ho.

Del Blog Paraula de Mixa